A co wy na to, żeby jak pogoda pozwala rowerkiem do pracy czy na uczelnię? Ja lubię rowerem jeździc, a wy?
jeżdżę ale raczej nie na uczelnię tylko w weekend za miasto. raczej nie podoba mi sie wizja wchodzenia na zajęcia zmęczoną i zapoconą

Ja też wolę po pracy jeździć na rowerze, a do pracy jednak samochodem, albo komunikacją

Lubię, tylko często nie ma możliwości zostawiania roweru. Po prostu nie ma na to miejsca w naszym mieście.
Można podpiąć w zasadzie do wszystkiego

Tylko trzeba kupić metalowy u-lock, złodzieje unikają kradzieży rowerów z takimi zabezpieczeniami. Zwykły lańcuch łatwo przetną
Ja jeżdżę codziennie rowerem do pracy, ale teraz już powoli pogoda się psuje. Jeździcie rowerem zimą?Możecie coś poradzić?
Jeżdżę zimą, zakładając że nie ma opadów śniegu albo mrozu, bo wtedy to wiadomo, nie da rady

Chyba że z jakimś łańcuchem na koła ;p
(01-14-2013 04:46 PM)kuchareczka napisał(a): [ -> ]A co wy na to, żeby jak pogoda pozwala rowerkiem do pracy czy na uczelnię? Ja lubię rowerem jeździc, a wy?
Uwielbiam, ale na dzień dzisiejszy mój trup się rozpadł i musze kupić nowy. Trudny wybór
To przecież nie problem, żeby kupić rower. Używka już na kilka stów.
Dokładnie tak, teraz moda jest na przywożenie markowych rowerów z niemiec. Z nimi o tyle jest dobrze, że mają porządny osprzęt co pozwoli to na długą eksploatację jeszczę. No i nowoczesne
projektowanie logo sprawa, że rowery wyglądają na droższe niż są.