Forum Katowice

Pełna wersja: Kupno bagażnika do samochodu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Poszukuję w Katowicach sklepu do którego warto zajrzeć, aby dowiedzieć się o bagażniki dachowe. Chciałbym porównać ceny ze sklepami internetowymi. Na razie w sklepie online znalazłem korzystne ceny na takie boxy dachowe thule ale jeszcze nie zdecydowałem się na kupno. Chcę dokładnie sprawdzić ceny. Jeśli możecie polecić sprawdzony sklep z takim asortymentem to będe wdzięczny za info. Potrzebuję bagażnik na urlop w lipcu, wyjazdów będzie coraz więcej także przyda sie też na przyszłość Uśmiech
Bardzo dobry bagażnik dachowy. Ja zakupiłem go i już zdążyłem wypróbować na dwóch wyjazdach jeden do Chorwacji, drugi w nasze Polskie Tatry. Bagażnik umieszczony jest na http://moja-insignia.pl/ i można powiedzieć, że nawet nie szpeci tego auta. Co do cen warto szukać na portalach aukcyjnych, ja swój zakupiłem na allegro i wydaje mi się, że nie przepłaciłem. Poszukaj dobrze a na pewno coś znajdziesz po obniżce tym bardziej, że chwilowo sezon letni się kończy a zimowy jeszcze nie zaczął.
Ja na szczęście kupiłem auto i właściciel gratis dołożył bagaznik Uśmiech
wymieniając opony na zimowe w FeuVercie przy centrum handlowym 3 Stawy przeczytałam że mają dużą ofertę bagażników. Nie wiem tylko czy są dostępne na miejscu czy trzeba zamawiać przez internet.
Na jakie auto potrzebujesz bagażnik, na rowery również?
Przekierowanie