Forum Katowice

Pełna wersja: Fachowcy od wylewek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Niedługo szykuje się wylewka w moim domu i szukam sprawdzonych fachowców. Możecie mi kogoś polecić? Słyszałam o firmie adpeer - może ktoś miał już z nimi do czynienia? Uśmiech Mieszkam w Katowicach.
W wylewaniu stropów, fundamentów itp. najważniejszy jest beton. Niby beton to cement i piach, ale to nie jest takie proste. Jakość betonu z profesjonalnej betoniarni jest bez porównania lepsza niż jakość betonu, który jest robiony na miejscu. Pomijam sprawę organizacji miejsca przy budowie domy, czy sposób dostarczania go na wyższe kondygnacje. Po prostu beton towarowy uzyskuje odpowiednie parametry.
Jest kilka dobrych betoniarni wokół Katowic . Można skonsultować jaki rodzaj betony jest najbardziej potrzebny. Ja niedawno brałem u nich beton architektoniczny do pustaków zalewowych. Jeżeli masz ciasno, albo wylewasz na piętrze polecam specjalistyczne podajniki lub pompę do betonu. Co do ekip budowlanych to pewnie oni polecą ci kogoś.
Z Katowic nikogo godnego polecenia nie znam, ale do wylewek

polecam tego fachowca z Łodzi >>
Od wylewek znam dużą firmę, z doświadczeniem ponad 20 lat, to zarembaposadzki.pl zrobią z twoją posadzką, co tylko chcesz.
Czy takie maszyny wymagają umowy serwisowej?
http://www.ekspertbudowlany.pl/artykul/i...udowlanych
Przekierowanie