Forum Katowice

Pełna wersja: Brązowe włosy?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałabym przefarbować się z blondu na brąz, ale farb brąz jest mnóstwo, patrzcie http://www.garnier.pl/koloryzacja/piekno...wi/brazowy Który odcień Wam się najbardziej podoba. Rozróżniacie je w ogóle? Duży uśmiech
Uważaj z preparatami na włosy. Polecam Ci wpis Seboradin skutki uboczne. Po lekturze zmienisz nieco nastawienie do pewnych środków leczniczych.
Niech fryzjer doradzi jaki kolor.
Kolor nie jest tak istotny jeżeli się ma włosy Uśmiech Problemem jest ich wypadanie i stopniowe łysienie. Walczę z tym od niedawna i widzę pierwsze pozytywne rezultaty.
hej,
ja od zawsze marzyłam o przemalowaniu się z brązu na blond! w końcu pomalowałam włosy i bardzo tego żałowałam - wyglądałam okropnie! totalnie do mnie nie pasował ten kolor. Dodatkowo moje włosy zrobiły się suche, zniszczone i ciężkie do ułożenia. Pomógł mi zabieg keratynowy - Amazon Keratin! Dzięki niemu moje włosy odzyskały energie, nawilżenie oraz blask - sprawdźcie sami !
Przekierowanie