Wątek dla kobiet

Ostatnio myślę nad ścięciem włosów, ale z drugiej strony to takie niekobiece.

Co sądzicie?
To zależy od Twojego stylu. Znam wiele kobiet, które mimo męsko ściętych włosów wyglądają rewelacyjnie.
dokładnie, wszystko zależy od kształtu twarzy i wybranej fryzury. chcesz się wzorować na jakimś konkretnym ścięciu? masz może jakieś zdjęcie z googli?

Samo zdjęcie to niewiele... ważny jeszcze dobry fryzjer i to czy fryzura pasuje do nas, do usposobienia, stylu życia... ja sama nie wyobrażam sobie w długich włosach, mam krótkie od zawsze!
A co z chodzeniem w spodniach? czy to też niekobiece? Przecież teraz większośc z nas w spodniach na co dzień chodzi?
Wydaje mi się,że teraz te róznice sie zatarły. Facet w rurkach czy dziewczyna w bojówkach- każdy nosi to co lubi
Wiadomo,ale jak się zobaczy faceta w zbyt obcisłych rurkach to od razu że gej,a dziewczyna w bojówkach-chłopiara. więc te różnice zatarły się w nieznacznym stopniu chyba
jeśli są tu kobietki mające problem z zniszczonymi włosami lub chciałby uzyskać efekt trwałego prostowania to polecam zabieg keratynowy Amazon Keratin są 3 opcje keratyny- czekoladowa, winogronowa i jabłkowa, każdy znajdzie coś dla siebie. Dzięki zbiegowi włosy są gładkie, proste i mocne, możecie też kupić kosmetyki polecane przed i po zabiegu, które wydłużają efekt
Mam pytanko o taki kobiecy problem jak nietrzymanie moczu. Czy rzeczywiście
kulki do pochwy i ćwiczenie nimi mięśni Kegla może całkowicie rozwiązać ten problem?