Forum Katowice

Pełna wersja: Rozwój technologii
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Najnowsze wieści ze świata informatycznego, technicznego itp. Uśmiech
jeśli chodzi o nowinki techniczne to ja czekam tylko na to,aż wynajdą wielozadaniowego robota,który będzie za mnie sprzątała, gotował... Oczko
Śledzę, ale nie aż tak dokładnie, żeby musiec miec na własnośc każdy nowy gadżet.
Mnie też to szczególnie nie pociąga. Jednak jak cały internet zaczyna trąbić o jakiejś innowacji to wtedy biorę się w garść i rozmawiam z wujkiem google.
Dla mnie numer jeden, to rozwój medycyny i wreszcie bezbolesne leczenie zębów. Dziedzina stomatologi nazywa się endodoncja i całe szczęście w Katowicach jest dostępna. Gdzieś czytałem, że lek przed dentystą jest największy u ludzi najniższym wykształceniem...nie do końca się zgadzam. Uśmiech
Rozwój technologii często mnie zadziwia. Ostatnio oglądałem na stronie http://xn--wiat-elektrostymulacji-6de.pl/ sprzęt do elektrostymulacji. Ciekawa rzecz muszę przyznać.
Mnie sie wydaje, że świat już znał lepsze technologie, sprawdźcie kiedy wymyślono samochód elektryczny, albo 3 szynowe pociągi.
Przekierowanie