Forum Katowice

Pełna wersja: Tam nie idź!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co odradzacie? Jakie restauracje wspominacie niemiło i dlaczego? Niemiła obsługa, trzeba długo czekać, jedzenie nie było smaczne?
Jeju, nawet mi nie przypominaj, byłam kiedyś w takiej knajpce, nie dość, że przynieśli mi zimną pizzę, dali nie taką co chciałam, o mniejszej średnicy to jeszcze jakaś para z drugiego końca skarżyła się, że oni wcale nie chcieli jedzenia na wynos, a poza tym to to jedzenie i tak już czuć, że jest zimne... Ogólnie masakra, nie wiem czy to jakiś zły dzień w knajpie, czy jak, ale pewnie paru klientów stracili. Niestety nazwę zapomniałam, bo była taka ciężka, długa i przez to wyleciało...
polka00, prędzej o takie rzeczy podejrzewałabym jakies fast foody albo budki z kebabami i zapiekankami,a nie normalną knajpę.
osobiście jeszcze mi się nie trafiło,żeby każdy na sali miał na co narzekać. a nawet jeśli to się nie płaci za taki syf i idzie jeść w inne miejsce
myślę,że nie należy oceniac danego miesjca po jednej wizycie. Zawsze warto sie upewnić,że faktycznie dana restauracja ma niski poziom,a nie że jeden gorszy dzień w miesiacu
Przekierowanie