Forum Katowice

Pełna wersja: ubezpieczacie się czy nie warto?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
hej,

od jakiegoś czasu dzwoni do mnie pani z PKO (mam tam konto) i próbuje sprzedać ubezpieczenia na życie, przekonując że jestem jakimś wariatem, że takiego ubezpieczenia nie mam. Popytałem garstkę znajomych i ci którzy mają rodzinę jak ja są poubezpieczani - pozowali nawet się nad ubezpieczeniem nie zastanawiali. Czy myślicie, że takie ubezpieczenie jest warte zachodu, czy będę co miesiąc płacił składkę a jakby coś to nic z tego nie będzie? Poczytałem w necie, ale poza jakimiś odnośnikami do ich strony - http://pkoubezpieczenia.pl/ to przyznam za wiele nie informacji nie znalazłem :/ nie wiem, od kiedy oni mają ubezpieczenia na życie, ale albo wszystko jest z nimi ok, albo nikt nie korzysta bo serio mało konkretów mogę znaleźć - czy ktoś bardziej zorientowany może coś powiedzieć?
Oczywiście, że warto się ubezpieczyć. Ja głównie ubezpieczam się na sługi zdrowotne. Ostatnio na przykład dzięki temu leczył mnie stomatolog łódź, który jest znany u nas w mieście z wysokiej jakości usług. Bez ubezpieczenia byłoby trudniej się tam dostać.
masz na to środki to się ubezpieczaj, nie rób tego pochopnie, bo to inwestycja na lata.
Przekierowanie