08-27-2018, 10:32 AM
08-28-2018, 01:14 PM
Wyslij zapytania do kilku dostawców i porównaj oceny.
01-08-2019, 02:11 PM
hej,
ja piszę w trochę innej sprawie, bowiem niedawno w mojej firmie produkującej urządzenia specjalistyczne zaczęły ginąć pojedyncze sprzęty. Postanowiłem, że wynajmę detektywa, jeśli szukacie dobrego to sprawdźcie detektywa z Gdańska. Ten detektyw to prawdziwy profesjonalista, pomógł mi znaleźć sprawcę
ja piszę w trochę innej sprawie, bowiem niedawno w mojej firmie produkującej urządzenia specjalistyczne zaczęły ginąć pojedyncze sprzęty. Postanowiłem, że wynajmę detektywa, jeśli szukacie dobrego to sprawdźcie detektywa z Gdańska. Ten detektyw to prawdziwy profesjonalista, pomógł mi znaleźć sprawcę
05-24-2019, 04:42 PM
na forum tematycznym będą wiedziec gdzie kupić
10-10-2019, 10:08 AM
jeśli chodzi o urządzenia do depilacji to u mnie klientki chwalą laser hybrydowy - Epilab by BiNatural to nowej generacji sprzęt, który daje możliwość całorocznej i bezbolesnej pracy w zabiegach redukcji owłosienia, termalizacji trądziku i termoliftingu twarzy. Działa cicho i bezboleśnie, dzięki temu klientki czują się bezpiecznie i mogą sie zrelaksować 

07-16-2021, 08:58 AM
Specjalistyczne urządzenia do różnego rodzaju firm i działalności możesz zamawiać od dystrybutorów i producentów przez portal Arena. Zamawialiśmy tam do firmy przetwornice napięcia w bardzo dobrej cenie.