Forum Katowice

Pełna wersja: Bary mleczne
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Lubicie takie miejsca? Niewątpliwą zaletą są niskie ceny. Macie ulubione bary mleczne?
Owszem, w Barach Mlecznych są niskie ceny, ale nie wiedziałam, że są w Katowicach! Proszę, zdradź mi adres do jakiegoś Baru Mlecznego, będę wdzieczna Uśmiech
ja bym się nie zdecydowała na jedzenie czegokolwiek z takie miejsca. niska cena-niska jakość. często w innych miastach widziałam jak jedzenie donosiła kucharka która wyglądała jakby była sprzątaczką. wcale bym sie nie zdziwiła gdyby od siebie dodawała czasem jakiś włos do jedzenia.
Balabym się tam zjeść. Ale to chyba z uprzedzenia. Bo kiedy tam nie przechodze obok to ludzi pełno i każdy klei się do tych wystaw z jedzeniem. fu
Mnie się zdarzyło jeść w barze mlecznym i jestem zadowolona, dobre tanie jedzenie, a przede wszystkim przepyszne naleśniki Uśmiech
(01-10-2013 02:54 PM)polka00 napisał(a): [ -> ]Owszem, w Barach Mlecznych są niskie ceny, ale nie wiedziałam, że są w Katowicach! Proszę, zdradź mi adres do jakiegoś Baru Mlecznego, będę wdzieczna Uśmiech

Właśnie zapodawaj Uśmiech
Przekierowanie