Forum Katowice

Pełna wersja: Romantyczne zakątki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Typowo dla zakochanych. Gdzie można posiedzieć przy cichej romantycznej muzyce i świecach, bez dudnienia muzyki i rozgadanych klientów ze stolika obok?
Znacie takie miejsca, o których każda kobieta myślałaby jak o idealnych na oświadczynową kolację?
Podobno nie skarżą się na Kamienny Kasztel, nie wiem, nie byłam, ale znajoma mi opowiadała o oświadczynach, obecny jej mąż właśnie tam się jej oświadczał, wprawdzie to już Chorzów i Park Chorzowski, ale ponoć warto się tam wybrać na romantyczną kolację Uśmiech
nawet nie słyszałam o tym miejscu. wiesz może jakie mają ceny?
Najromantyczniejszy jest piknik we dwoje! Uśmiech I kreatywnie i można sobie wybrać dogodną lokalizację
W sumie taki kocyk to dobry pomysł, ale nie wszędzie będzie się mogło z nim rozłożyć- no i różne zyjątka wieczorem- też nie są zachęcające.
razem z żoną otworzyliśmy przytulną knajpkę z dobrym jedzeniem, ale małą kartą Uśmiech idzie nam bardzo dobrze, klienci chwalą bardzo kominek, który kupiliśmy w http://www.kominki-elmes.pl/wklady-komin...zuzia.html - polecam i dla was! [/align]
Przekierowanie