Forum Katowice

Pełna wersja: Jogging
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Które katowickie parki, skwery itp nadają sie do porannego i wieczornego joggingu? Mam na myśli takie, które nie są zbyt zatłoczone,albo oblężone przez gołębie Oczko
Mi się wydaje że na Tysiącleciu jest fajny park, przynajmniej jak tam bywałam to nie wydawał się zatłoczony Uśmiech
Zgadzam się, czasami idę tam pobiegać i jest bardzo miło. Uśmiech
Ja tam biegam sobie nawet wokół bloków i również nie narzekam. Język Wiadomo, w parku jest przyjemniej, ale czasem szybciej będzie po prostu pobiegać wokół miejsca zamieszkania. Uśmiech
wokół bloków- ja bym nie ryzykowała, szkoda stawówUśmiech
Ja biegałam po parkach- każdego dnia starałam się po innym,żeby mi się nie znudzilo. Trzeba mieć w końcu jakąś motywacje do działania
Jeżeli tylko mogę to też staram się zmieniać parki, lubię biegać ze słuchawkami na uszach, zdarza też mi się biegać po osiedlach, albo mniej uczęszczanych uliczkach.
Tysiąclecie, ale to nie jest jakiś wymóg. Praktycznie każde miejsce jest dobre do biegania, każdy chodnik itp Uśmiech
Dokładnie. Nie trzeba przecież biegać w tym samym miejscu, bo wtedy bieganie nam szybko zbrzydnie Uśmiech
hej, ja także trochę biegam, czasami nawet do 10 km (jak dla mnie to dużo). Biegacie też zimą? Trochę mnie martwi, że wraz z zimnem porzucę rower i bieganie. Macie jakieś rady?Uśmiech
Stron: 1 2 3
Przekierowanie