![]() |
Co ostatnio sfotografowaliście? - Wersja do druku +- Forum Katowice (http://www.forumkatowice.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-9.html) +--- Dział: Zdjęcia (/forum-12.html) +--- Wątek: Co ostatnio sfotografowaliście? (/thread-44.html) |
Co ostatnio sfotografowaliście? - Pasikonik - 01-08-2013 08:52 PM W tym miejscu pochwalmy się zdjęciami, które ostatnio zrobiliśmy. :-) Niekoniecznie muszą być związane z naszym miastem. ![]() RE: Co ostatnio sfotografowaliście? - eliza - 01-11-2013 01:39 PM ja robiłam tylko moje własne zdjęcia- z sylwestra. a tymi to aż wstyd się chwalić publicznie ;P RE: Co ostatnio sfotografowaliście? - kuchareczka - 01-14-2013 05:19 PM A ja generalnie to tylko widoczki, raczej sporadycznie ludzi, nawet dzieci własnych nie fotografuję RE: Co ostatnio sfotografowaliście? - paproch - 01-14-2013 07:12 PM Tak w ramach szoku zdjęcie zrobiłam! Śnieg pada, a panowie łatają dziurę w ulicy i asfalt nowy kładą, koszmar, kłęby pary, jak w saunie jakiejś! RE: Co ostatnio sfotografowaliście? - Gumobucik - 01-15-2013 08:43 PM A ja nietypowo: zrobiłam zdjęcie moich notatek wykładowych. sesja się zbliża i sępy walą drzwiami i oknami ![]() |