![]() |
Zabytki i atrakcje turystyczne - Wersja do druku +- Forum Katowice (http://www.forumkatowice.com.pl) +-- Dział: Katowice (/forum-1.html) +--- Dział: Historia miasta (/forum-2.html) +--- Wątek: Zabytki i atrakcje turystyczne (/thread-70.html) |
Zabytki i atrakcje turystyczne - Pasikonik - 01-08-2013 09:29 PM Gdyby ktoś z Waszych znajomych chciał pierwszy raz zobaczyć Katowice, co byście mu pokazali? ![]() RE: Zabytki i atrakcje turystyczne - polka00 - 01-10-2013 02:30 PM No na pewno nasz katowicki Spodek ![]() ![]() RE: Zabytki i atrakcje turystyczne - Cukierek - 01-10-2013 07:55 PM Mnie się bardzo podoba pomnik Piłsudskiego. Ja ogólnie bardzo lubię pomniki i zawsze, jak gdzieś jestem, to zwracam na nie uwagę. ![]() RE: Zabytki i atrakcje turystyczne - eliza - 01-11-2013 12:42 PM poza spodkiem to zapewne zaproponowałabym rundkę do pałacu Młodzieży i Goldsteinów. ![]() RE: Zabytki i atrakcje turystyczne - Gumobucik - 01-15-2013 11:01 PM Ja sporo chodzę i oglądam,ale gdybym miała wszystko z nazwy wymienić- nigdy w życiu! Najlepiej wpisac w wikipedii i samemu oceniac po zdjęciach co się chce zobaczyć |