![]() |
Romantyczne zakątki - Wersja do druku +- Forum Katowice (http://www.forumkatowice.com.pl) +-- Dział: Katowice (/forum-1.html) +--- Dział: Restauracje (/forum-3.html) +--- Wątek: Romantyczne zakątki (/thread-83.html) |
Romantyczne zakątki - eliza - 01-09-2013 10:52 PM Typowo dla zakochanych. Gdzie można posiedzieć przy cichej romantycznej muzyce i świecach, bez dudnienia muzyki i rozgadanych klientów ze stolika obok? Znacie takie miejsca, o których każda kobieta myślałaby jak o idealnych na oświadczynową kolację? RE: Romantyczne zakątki - polka00 - 01-10-2013 02:43 PM Podobno nie skarżą się na Kamienny Kasztel, nie wiem, nie byłam, ale znajoma mi opowiadała o oświadczynach, obecny jej mąż właśnie tam się jej oświadczał, wprawdzie to już Chorzów i Park Chorzowski, ale ponoć warto się tam wybrać na romantyczną kolację ![]() RE: Romantyczne zakątki - eliza - 01-11-2013 12:55 PM nawet nie słyszałam o tym miejscu. wiesz może jakie mają ceny? RE: Romantyczne zakątki - Gumobucik - 01-15-2013 10:57 PM Najromantyczniejszy jest piknik we dwoje! ![]() RE: Romantyczne zakątki - eliza - 01-16-2013 06:50 AM W sumie taki kocyk to dobry pomysł, ale nie wszędzie będzie się mogło z nim rozłożyć- no i różne zyjątka wieczorem- też nie są zachęcające. RE: Romantyczne zakątki - sadik67 - 06-27-2018 08:10 AM razem z żoną otworzyliśmy przytulną knajpkę z dobrym jedzeniem, ale małą kartą ![]() |