Forum Katowice
Koncerty itp. - Wersja do druku

+- Forum Katowice (http://www.forumkatowice.com.pl)
+-- Dział: Katowice (/forum-1.html)
+--- Dział: Historia miasta (/forum-2.html)
+--- Wątek: Koncerty itp. (/thread-96.html)

Koncerty itp. - polka00 - 01-10-2013 03:14 PM

Bierzecie udziały w tego typu wydarzeniach? Jeśli tak, to jaki koncert miło wspominacie i na jaki w przyszłości chcielibyście się wybrać? Uśmiech Czy koncerty w Parkach to coś fajnego? Uśmiech

RE: Koncerty itp. - Pasikonik - 01-10-2013 06:18 PM

uważam, że najlepsze koncerty są w Katowickim Spodku.Bardzo miło wspominam koncert Deep Purple. Uśmiech

RE: Koncerty itp. - Cukierek - 01-10-2013 06:56 PM

Rzadko chodzę na koncerty, bo bilety są trochę drogie, chyba że na czymś bardzo mi zależy. Np. Judas Priest. Koncert był rewelacyjny.

RE: Koncerty itp. - Pasikonik - 01-10-2013 06:59 PM

Zazdroszczę! Bardzo chciałam iść na ten koncert, niestety się rozchorowałam i nic z tego nie wyszło. Smutny W najbliższym czasie nie ma nic, na co chciałabym iść. Smutny

RE: Koncerty itp. - Cukierek - 01-10-2013 07:17 PM

Byłam jeszcze na Kulcie w listopadzie ze znajomymi. Fajnie było sobie przypomnieć utwory, których nie słuchałam od kilku lat. Uśmiech

RE: Koncerty itp. - eliza - 01-11-2013 12:37 PM

Spodek to takie małe marzenie, bo czasem nawet jak się poluje na przedsprzedaże to trzeba zapłacić kosmiczną cenę za taki bilet.

RE: Koncerty itp. - Gumobucik - 01-15-2013 11:02 PM

byłam na koncercie WOŚPu Uśmiech zawsze to jakas atrakcja i w sumie praktycznie za darmoUśmiech

RE: Koncerty itp. - eliza - 01-16-2013 06:54 AM

byłam,ale jak zwykle tyłka to nie urywa. No i atrakcja też nie ogromna,skoro co chwile podchodzi ktoś do ciebie i pyta o wrzucenie pieniędzy do puszki...chyba ci wolontariusze powinni sie trochę rozglądać a nie pytac po kolei jak leci.