![]() |
Pilna potrzeba - Wersja do druku +- Forum Katowice (http://www.forumkatowice.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-9.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-11.html) +--- Wątek: Pilna potrzeba (/thread-366.html) |
Pilna potrzeba - Oliwa - 08-18-2016 06:17 AM Witam, Potrzebna nam jest pilnie dobra siatka rusztowaniowa. Nasz dostawca nie zdąży dojechać do Katowic w dniu dzisiejszym dlatego szukamy czegoś na miejscu. Ktoś pomoże? RE: Pilna potrzeba - kastor - 08-24-2016 12:50 PM Na przyszłość w takiej sprawie, to na początek poszperaj w internecie. Podpowiadają gdzie szukać materiałów budowlanych na artvocado.pl. Najpopularniejsze sklepy z tradycyjną forma sprzedaży i internetowe z krótkim terminem dostawy znajdują się w artykule. RE: Pilna potrzeba - Kacepa - 08-28-2016 01:41 AM Widzę, że budujecie dom? My kończymy i teraz czas na ogród ![]() ![]() RE: Pilna potrzeba - Oliwa - 09-27-2016 09:04 AM Ja szukałem kiedyś kamienia fasadowego w Castoramie - próżno... Kolega dał mi potem link do www.piaskowieciwapien.pl i problem się skończył ![]() |